Skip to main content

Gradnja v lastni režiji – stanovanjska hiša

By 29. septembra, 20226 decembra, 2022Novice

Gradnja v lastni režiji

Samogradnja lastnega doma je lahko velik izziv in stres, sploh če se s takšnim izzivom prvič srečujemo. Pasti in slabosti gradnje v lastni režiji lahko izjemno negativno vplivajo na gradnjo samo ter na stroške povezane z njo, zato je “prava in dobra” strokovna pomoč zelo pomembna. 

Družina iz Dolenje vasi, Senožeče, se je tega izziva lotila z našo pomočjo. Zahtevana želja naročnika je bila, da se pri gradnji uporablja čim bolj in čim več naravnega materiala, katerega pa lahko v večji meri sami vgradijo. Svetovali smo pri izbiri primernega materiala in obrazložili, poučili o njihovih lastnostih, kot tudi načinu vgradnje. Tekom samega procesa gradnje smo gradbišče večkrat obiskali in pomagali pri idejnih rešitvah in tehničnih problemov. 

Izjava zadovoljnega naročnika: 

Same pohvale iz naše strani za podjetje Arting. So hitri, odzivni, pripravljeni pomagati. Pri njih smo se že pred samo izvedbo oglasili na sestanku, kjer so nas pomirili in podali ideje za izvedbo vseh rešitev, ki smo jih potrebovali. 

Prav tako so nam pomagali, ko se je kaj zapletlo na objektu. Prišli so do nas in nam razložili kako naprej. To se pa kot samograditelju, ki stvari seveda skoraj vse pocne prvic, zdi zelo pomembno. 

Pohvala tudi za pestrost in izbor naravnih materialov. Na kratko – super so in jih zelo priporočamo!

Stopite v stik!

Arting strokovnjaki vam pomagajo najti ustrezen material in nasvet za vaše projekt! 

Ostali nasveti

Naša ponudba naravnih materialov

O nas

ARTING d.o.o.
Verd 107, 1360 Vrhnika
T: 01 366 31 36
M: info@arting.si

Kako do nas?

Prijava na e-novice

Želite izvedeti več o leseni gradnji in uporabi lesenih gradbenih materialov?
Prijavi se in ostani v stiku z nami.

E-Novice

© 2022 Arting d.o.o. – Graditi in bivati naravno. Vse pravice pridržane.