O nas

Svetovanje

Izobraževanje in osveščanje o trajnostni naravni gradnji

Vpihovanje izolacije

Vpihovanje kvalitetnih izolacij, prilagojenih na potrebe in lokacijo

Prodaja

Tehnične informacije in podrobni podatki o izdelkih

Na trgu smo za vas.

Želite vedeti več, želite preprosto posvet s strokovnjakom, želite materiale pred nakupom videti v živo? Pokličite nas ali pa nam pošljite povpraševanje, uskladili vam bomo termin s strokovnjakom v naših prostorih, kjer vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali poiskati za vas najprimernejšo rešitev.

Naši strokovnjaki vam lahko svetujejo tudi na področju energijsko varčne gradnje, kateri sistem prezračevanja ali ogrevanja je najbolj primeren za vašo hišo, izdelamo vam izračune gradbene fizike ali PHPP izračun in to popolnoma brezplačno v kolikor boste pri gradnji uporabili materiale iz našega prodajnega programa.

S strani arhitekturnega studia smo dobili priporočila, naj se obrnemo na Arting strokovnjake, ki so eden vodilnih v Sloveniji na področju energetsko varčne gradnje. Po posvetu so nam pripravili odlično ponudbo, ter nam v nekaj dneh dostavili celoten material. Od takrat smo z njimi sodelovali še na obnovi našega podstrešna na vikend hišici. Priporočamo!

Tina in SamBled

S storitvami podjetja Arting sem zelo zadovoljen. Že pri sami ponudbi so bili odzivni in smo hitro našli skupni jezik. Kot samograditelju so mi nudili vsa potrebna svetovanja, Uroš se je s tem namenom tudi večkrat oglasil na naši hiši. Navdušen sem tudi nad fleksibilnostjo pri nabavi in dostavi materiala, saj je na primer večkrat nečesa zmanjkalo in smo se uskladili že isti ali naslednji dan. Dobro delo so opravili tudi njihovi kooperanti pri vpihovanju lesnih vlaken.
Vse pohvale ekipi Artinga in srečno tudi naprej.

ŽigaŽiga, Goričice

Obnovo 100 let stare istrske kamnite hiše je bil za nas zelo zahteven projekt, saj smo morali zadostiti zahtevam konservatorij, ohraniti starinski izgled, a kljub temu ustvariti sodoben in udoben bivalni prostor. Cenimo Artingov celostni pristop k projektu, saj smo na ta način se izognili kasnejšim tehničnim težavam in dodatnim nepotrebnim stroškom.

Arhitekturni biro ArbekoKras, Sežana

Pri gradnji novega doma, sva želela uporabljati čim več naravnih materialov, predvsem pa les. S pomočjo Arting strokovnjakov smo lahko ta cilj tudi v celoti uresničili, saj so nam pomagali in strokovno svetovali pri izbiri pravil materialov. Njihovo znanje in izkušnje so neprecenljive.

Družina VrhovecVeliko Globoko

Razvoj civilizacije in tehnologije nam neprestano ponuja nove rešitve pri gradnji objektov, predvsem z razvojem gradbenih materialov iz umetnih materialov, kot na primer polistiren in podobno. Ti imajo tehnično gledano sicer dobre lastnosti, vendar pa vsi čutimo razliko med bivanjem v betonski ali leseni zgradbi. Tako je bila za nas odločitev, da promoviramo leseno naravno gradnjo, povsem logična.

Da je naša vizija pravilna, izkazuje vse več proizvajalcev naravnih gradbenih materialov po vsem svetu ter vse več zadovoljnih uporabnikov. Danes se tako naravni gradbeni materiali v ozaveščenih družbah vračajo in vse bolj izpodrivajo umetne. Tudi v našem okolju so zaradi zavesti posameznikov in vse opaznejših priporočilih stroke ter vloge Eko sklada RS, objekti grajeni iz naravnih gradbenih materialov vse številčnejši.

Podatki o podjetju

ARTING D.O.O.

Verd 107, 1360
Vrhnika, Slovenija

ID za DDV: SI 95969616
Matična številka: 3505090000

IBAN: SI56 0310 0100 2990 285
BIC/SWIFT: SKBASI2X

DAMIR JEZERČIĆ

Prodaja 

E: damir.jezercic@arting.si 
M: 051 251 019

VANJA NUNAR

Prodaja

E: vanja.nunar@arting.si
M: 041 720 645

UROŠ KRAJNC

Vodja prodaje

E: uros.krajnc@arting.si
M: 041 604 190

O nas

ARTING d.o.o.
Verd 107, 1360 Vrhnika
T: 01 366 31 36
M: info@arting.si

Kako do nas?

Prijava na e-novice

Želite izvedeti več o leseni gradnji in uporabi lesenih gradbenih materialov?

Prijavi se in ostani v stiku z nami.

E-Novice

© 2022 Arting d.o.o. – Graditi in bivati naravno. Vse pravice pridržane.