O nas

Svetovanje

Izobra┼żevanje in osve┼í─Źanje o trajnostni naravni gradnji

Vpihovanje izolacije

Vpihovanje kvalitetnih izolacij, prilagojenih na potrebe in lokacijo

Prodaja

Tehni─Źne informacije in podrobni podatki o izdelkih

Na trgu smo za vas.

┼Żelite vedeti ve─Ź, ┼żelite preprosto posvet s strokovnjakom, ┼żelite materiale pred nakupom videti v ┼żivo? Pokli─Źite nas ali pa nam po┼íljite povpra┼íevanje, uskladili vam bomo termin s strokovnjakom v na┼íih prostorih, kjer vam bomo odgovorili na vsa va┼ía vpra┼íanja in vam pomagali poiskati za vas najprimernej┼ío re┼íitev.

Na┼íi strokovnjaki vam lahko svetujejo tudi na podro─Źju energijsko var─Źne gradnje, kateri sistem prezra─Źevanja ali ogrevanja je najbolj primeren za va┼ío hi┼ío, izdelamo vam izra─Źune gradbene fizike ali PHPP izra─Źun in to popolnoma brezpla─Źno v kolikor boste pri gradnji uporabili materiale iz na┼íega prodajnega programa.

S strani arhitekturnega studia smo dobili priporo─Źila, naj se obrnemo na Arting strokovnjake, ki so eden vodilnih v Sloveniji na podro─Źju energetsko var─Źne gradnje. Po posvetu so nam pripravili odli─Źno ponudbo, ter nam v nekaj dneh dostavili celoten material. Od takrat smo z njimi sodelovali ┼íe na obnovi na┼íega podstre┼ína na vikend hi┼íici. Priporo─Źamo!

Tina in SamBled

S storitvami podjetja Arting sem zelo zadovoljen. ┼Że pri sami ponudbi so bili odzivni in smo hitro na┼íli skupni jezik. Kot samograditelju so mi nudili vsa potrebna svetovanja, Uro┼í se je s tem namenom tudi ve─Źkrat oglasil na na┼íi hi┼íi. Navdu┼íen sem tudi nad fleksibilnostjo pri nabavi in dostavi materiala, saj je na primer ve─Źkrat ne─Źesa zmanjkalo in smo se uskladili ┼że isti ali naslednji dan. Dobro delo so opravili tudi njihovi kooperanti pri vpihovanju lesnih vlaken.
Vse pohvale ekipi Artinga in sre─Źno tudi naprej.

┼Żiga┼Żiga, Gori─Źice

Obnovo 100 let stare istrske kamnite hi┼íe je bil za nas zelo zahteven projekt, saj smo morali zadostiti zahtevam konservatorij, ohraniti starinski izgled, a kljub temu ustvariti sodoben in udoben bivalni prostor. Cenimo Artingov celostni pristop k projektu, saj smo na ta na─Źin se izognili kasnej┼íim tehni─Źnim te┼żavam in dodatnim nepotrebnim stro┼íkom.

Arhitekturni biro ArbekoKras, Se┼żana

Pri gradnji novega doma, sva ┼żelela uporabljati ─Źim ve─Ź naravnih materialov, predvsem pa les. S pomo─Źjo Arting strokovnjakov smo lahko ta cilj tudi v celoti uresni─Źili, saj so nam pomagali in strokovno svetovali pri izbiri pravil materialov. Njihovo znanje in izku┼ínje so neprecenljive.

Dru┼żina VrhovecVeliko Globoko

Razvoj civilizacije in tehnologije nam neprestano ponuja nove re┼íitve pri gradnji objektov, predvsem z razvojem gradbenih materialov iz umetnih materialov, kot na primer polistiren in podobno. Ti imajo tehni─Źno gledano sicer dobre lastnosti, vendar pa vsi ─Źutimo razliko med bivanjem v betonski ali leseni zgradbi. Tako je bila za nas odlo─Źitev, da promoviramo leseno naravno gradnjo, povsem logi─Źna.

Da je na┼ía vizija pravilna, izkazuje vse ve─Ź proizvajalcev naravnih gradbenih materialov po vsem svetu ter vse ve─Ź zadovoljnih uporabnikov. Danes se tako naravni gradbeni materiali v ozave┼í─Źenih dru┼żbah vra─Źajo in vse bolj izpodrivajo umetne. Tudi v na┼íem okolju so zaradi zavesti posameznikov in vse opaznej┼íih priporo─Źilih stroke ter vloge Eko sklada RS, objekti grajeni iz naravnih gradbenih materialov vse ┼ítevil─Źnej┼íi.

Podatki o podjetju

ARTING D.O.O.

Verd 107, 1360
Vrhnika, Slovenija

ID za DDV: SI 95969616
Mati─Źna ┼ítevilka: 3505090000

IBAN: SI56 2900 0005 3545 894
BIC/SWIFT: BACXS122

FILIP DRAME

Prodaja v vzhodni Sloveniji

E: filip.drame@arting.si
M: 051 214 124

VANJA NUNAR

Prodaja

E: vanja.nunar@arting.si
M: 041 720 645

UROŠ KRAJNC

Vodja prodaje

E: uros.krajnc@arting.si
M: 041 604 190

MIRO ŠKVORC

Svetovanje za projektante

E: miro.skvorc@arting.si
M: 041 641 541

DAMIR┬á JEZER─îI─ć

Prodaja v osrednji Sloveniji

E: damir.jezercic@arting.si
M: 051 251 019

O nas

ARTING d.o.o.
Verd 107, 1360 Vrhnika
T: 01 366 31 36
M: info@arting.si

Kako do nas?

Prijava na e-novice

┼Żelite izvedeti ve─Ź o leseni gradnji in uporabi lesenih gradbenih materialov?

Prijavi se in ostani v stiku z nami.

E-Novice

┬ę 2022 Arting d.o.o. ÔÇô Graditi in bivati naravno. Vse pravice pridr┼żane.